YDELSER

Hvad kan vi hjælpe
dig med ?

Hos Bad & Finesse ApS har vi mange års erfaring med håndværk, og vi kan næsten udføre enhver håndværker opgave. Se et udvalg af vores mest efterspurgte opgaver her:

Badeværelser

Nedrivning af badeværelse og opbygning efter kundens egne ønsker og behov. Det kunne for eksempel være nedsænket bruseniche, indbygget sæbehylde i væggen, epoxy fuger. Vi montere også fliser i ALLE størrelser, så som storformats fliser, mosaik fliser o.s.v.

Murerarbejde

Vi kan hjælpe dig med opmuring af diverse facader i fx. mursten, gasbeton, leca. Vi laver også opmuring af skorstene, havemure, filsning, pudsearbejde, sokler og fundamenter.

Facaderenovering

Når det kommer til facaderenovering, kan vi hjælpe dig med udskiftning af defekte/beskadiget mursten, udskiftning af fuger, puds reparationer og flise reparationer.

Støbning af gulve

Står du og skal have nyt gulv, så kan vi bestemt hjælpe dig. Vi står både for udgravning og isolering af gulve og det er uanset om du ønsker at det med eller uden varme. Du er velkommen til at ringe til os, så kan vi tage en snak om dit gulv projekt.

Microcement

Microcement kan påføres på rigtig mange overflader og giver mange muligheder i forbindelser med reparationer eller nybyg. Uanset om du ønsker microcement påført på gulve eller vægge på badeværelset eller i køkkenet, står vi klar til at hjælpe dig. Microcement er et miljørigtig valg, det er nemt at holde og er et vandafvisende materiale. Microcement giver en super flot finish og har et moderne look.

Kælderløsninger

Hvis du står og skal have lavet din ubrugte kælder om til beboelse, så er du kommet til det rettet sted. Vi tilbyder nemlig udgravning/renovering af kælder til beboelse fra A-Z. Det betyder, at vi både står for udgravning af ny eller eksisterende kælder, isolering og renovering, så du dermed kan bruge din kælder til beboelse. Du skal være velkommen til at ringe til os og fortælle om netop dit byggeprojekt.

Skal vi samarbejde om dit næste projekt? Indhent et tilbud her!

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din murer- eller badeværelsesopgave. Ligeledes er du velkommen til at tage kontakt ved spørgsmål, eller uddybende informationer.

Find os på de sociale medier

© 2020. All rights reserved. Webdesign af Sekund.

TOP